Hazine Bakanı Berat Albayrak: Yüksek Fiyatlarla İlgili Haftaya Adım Atacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yüksek fiyatlarla ilgili konuştu. Albayrak, "Haftaya önemli adımlar atacağız" dedi.

06.02.2019-12:04 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-12:20) Hazine Bakanı Berat Albayrak: Yüksek Fiyatlarla İlgili Haftaya Adım Atacağız

Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak gündem ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Albayrak, son dönemde yükselen gıda fiyatlarıyla alakalı, önümüzdeki hafta bazı adımlar atılacağını ifade etti.

EYT GÜNDEMİMİZDE YOK

Bakan Albayrak, yüzde 2,3'lük büyüme hedefinin tutturulacağını tahmin ettiklerini söylerken emeklilikte yaşa takılanlar ile alakalı bir çalışmanın gündemlerinde olmadığını kaydetti.

"TOPARLANMA SÜRECİ BEKLEDİĞİMİZDEN HIZLI GEÇİYOR"

Türkiye'nin zor bir dönemden güçlü bir çıkışla kurtulduğunu söyleyen Bakan Albayrak "2018 senesinde Türkiye'nin yaşadığı bu süreç bağışıklık sistemini güçlendirdiği bir dönem oldu. Toparlanma süreci beklediğimizden hızlı geçiyor" dedi. Güçlü adımların atıldığını ve atılmayı sürdüreceğini söyleyen Albayrak "Yüzde 8-11 büyümelere kıyasla yüzde 3-5-6 büyüme hızları ile dengelenme süreci yaşayacağız" dedi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal