Gençlik ve Spor Bakanlığı Açıkladı! 3 Bin 243 Kişiye İş Kapısı Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığına bağlı il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapacak3 bin 243 'sürekli işçi' alımı yapılacağını ifade etti.

08.02.2019-14:48 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-14:35) Gençlik ve Spor Bakanlığı Açıkladı! 3 Bin 243 Kişiye İş Kapısı Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığına bağlı il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapacak3 bin 243 'sürekli işçi' alımı yapılacağını ifade etti.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bakan Kasapoğlu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirilecek sürekli işçi alımı duyurusunun 11 Şubat Pazartesi günü 00:00'dan sonra bakanlığın resmi web sitesi üzerinden yapılacağını bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 278'si engelli, 146'sı eski hükümlü olmak üzere toplamda 3 bin 243 sürekli işçi alacak. Bakanlığa bağlı il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapmak için alınacak sürekli personellerin meslek bölümleri şu şekilde:

HANGİ BÖLÜMLERDE ALIM YAPILACAK?

'Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Bilgisayar Donanım/ Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Makine Teknikeri, Gençlik Lideri, Muhasebeci.'

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sitesi üzerinden 11.02.2019 ile 15.02.2019 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Bakanlıkca alınacak engelli ve eski hükümlüler temizlik personeli olarak işe başlayacak. Başvuruda bulunacaklardan en az ilköğretim mezuniyet belgesi şartı aranacak.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK

Temizlik görevlisi olarak işe girecek 278 engelli ve 146 eski hükümlü, 27 Şubat günü noter huzurunda kura çekilerek seçilecek ve kura neticesinde belirlenecek asıl adaylar sonraki bir tarihte sözlü sınav için çağrılacak.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal