Enpara.com Kredi Kartı Özellikleri, Avantajları ve Başvuru Yolları

Enpara kredi kartı başvuru? Enpara kredi kartı ekşi? Enpara kredi kartı taksitlendirme? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik...

02.02.2019-16:57 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-16:36) Enpara.com Kredi Kartı Özellikleri, Avantajları ve Başvuru Yolları

Dijital ve masrafsız bir bankacılık hizmeti olarak yaşamımıza giren Enpara.com, yakın bir zaman önce müşterilerinin merakla beklediği kredi kartı ürününü açıklayarak piyasaya sundu.

Kurulduğu günden beri, sözleşmelerinde şeffaf oluşu ve “sonsuza kadar” masraf almayacağını açıkça söylenen dijital banka, diğer bütün hizmetlerinde olduğu gibi kredi kartı ürününden de herhangi bir masraf almayacağını tekrarladı.

Bununla beraber, Enpara.com birçok bankanın kredi kartlarından aldığı senelik üyelik ücretlerine ironik bir yanıt niteliğinde, müşterilerine kart aidatı ödeyeceğini duyurdu. Söz gelimi, hiçbir biçimde aidat almadığı gibi müşterilerine aidat veren ilk ve tek kredi kartı ürününü meydana getirdi.

Bu içerikte, Enpara.com Kredi Kartı’nın özelliklerine, avantajlarına, biraz da ekşi dezavantajlarına ve başvuru yollarına bakıyoruz.

Enpara.com Kredi Kartı Özellikleri

Enpara.com Kredi Kartı’nın en net ve öne çıkan özelliği herhangi bir senelik üyelik ücreti, kart kullanım bedeli veya aidat almıyor olmasıdır. Sözleşmesinde bunu açıkça söyleyen banka, “ömür boyu” aidat almayacağını açık bir biçimde söylüyor.

Enpara.com Kredi Kartı alışveriş, nakit avans ve ödeme işlemlerine ilave olarak, bankanın internet kanalları aracılığıyla fatura, cep telefonu lira yüklemeleri ve vergi ödemeleri için herhangi bir masraf ödemeden kullanılabilmekte, aynı zamanda otomatik ödeme talimatları için de kullanılabilmektedir.

Özetle, aidatsız olmasının haricinde, diğer herhangi bir banka kredi kartının verdiği alışveriş, nakit avans ve ödeme gibi bütün temel özellikler Enpara.com Kredi Kartı tarafından da müşterilerin kart limitleri içerisinde sağlanıyor.

Enpara.com Kredi Kartı limiti, her bir müşterinin aylık net geliri başta olmak üzere mevcut ödeme alışkanlıkları, diğer açık kredi ve kredi kartı limitleri gibi kredi notunu meydana getiren bir dizi faktör baz alınarak tespit ediliyor.

Kredi kartının temassız özellikte gelmesi sebebiyle, temassız ödeme özelliğine sahip POS cihazlarından günlük toplam 90 TL’ye dek temassız ve şifresiz alışveriş yapılabiliyor.

Ayrıca, Enpara.com Kredi Kartı ile QNB Finansbank ATM’lerinden Encard’la yapılan bütün işlemler yapılabildiği gibi, kredi kartı borç ödemeleri de bu ATM’ler üstünden gerçekleştirilebiliyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal