En Hızlı Araç Şarj İstasyonu Hizmet Vermeye Başladı

Elektrikli araç şarj istasyonları her geçen gün artıyor. Zorlu Energy Solutions (ZES), son olarak Manisa’da hizmete aldığı 180 W gücündeki elektrikli araç şarj istasyonu ile toplamda 292 şarj noktasına ulaştı.

10.02.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-17:29) En Hızlı Araç Şarj İstasyonu Hizmet Vermeye Başladı

Türkiye'de elektrikli taşıtlar için yapılan şarj istasyonları genişlemeye devam ediyor. Türkiye'de aktif hale getirdiği elektrikli araç şarj istasyonlarıyla, düşük emisyonlu, tasarruflu ve sessiz bir tecrübe takdim eden elektrikli otomobillerin yaygınlaşmasına yardım sağlayan Zorlu Energy Solutions (ZES), Türkiye'nin en hızlı elektrikli araç şarj istasyonu olarak sunduğu istasyonu Manisa'daki Oksijen 0375'te açtı. ZES, şu an 158 farklı konumda 292 şarj noktasıyla hizmet sunuyor.

Firmadan gelen açıklamaya göre; konu olan 180 kW'lık istasyon Türkiye'nin en hızlı şarj istasyonu özelliğine sahip.

Faaliyete geçirdiği elektrikli taşıt şarj istasyonlarıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir gibi Türkiye'nin büyük illerini birbirine tutturan ZES, bununla birlikte şoförlerin Ege ve Akdeniz kıyılarına da elektrikli otomobilleri ile aralıksız yolculuk etmesini sağlıyor. Aynı zamanda halihazırda elektrikli araç şarj istasyonu olan illere de alternatif istikametler için iyileştirmeler gerçekleştiren ZES, bu boyutta konum, şarj istasyonu ve soket sayısını da her ilerleyen gün çoğaltıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal