Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MÜSİAD'a Çağrı: 2 ya da 3 Tane İstihdam Yapmanız Lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2,5 milyon istihdam konusunda iş dünyası ile anlaştığını söyleyerek, "MÜSİAD'ın her üyesinin en az 2 veya 3 tane istihdam yapması gerek" dedi.

04.05.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-15:59)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Genel Kurulu'nda önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, iş dünyası ile 2,5 milyon istihdam hususunda anlaştıklarını söyleyerek, "MÜSİAD'ın her üyesi en az 2 veya 3 tane istihdam yapması gerek." dedi.

Erdoğan'ın ekonomiye dönük açıklamaları şu şekilde:

"ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ"

"Ekonomiden adalete dek her alanda yapısal reformların hazırlıklarını yapıyoruz. Kur üstünden ekonomimizi çökertme hesapları sürüyor olsa bile artık kontrol bizim elimizde. Ağustos'ta olanların bir daha olmamasını sağlayacağız. Kesinlikle yeni bir yıkıcı patlamaya izin vermeyeceğiz. İhracatta 36 milyar dolarla geldik. Şimdi 170 milyar dolar sınırındayız.

"SİZİN ÖRNEK OLMANIZ LAZIM"

İş dünyası ile 2,5 milyon istihdam hususunda anlaştık. Biz gereken teşviki vermeye hazırız. Yatırımcıları cesaretle harekete geçmeye davet ediyorum. Şimdi MÜSİAD olarak bizim üye sayımız ne kadar 11 bin olduğuna göre MÜSİAD'ın her üyesi en az 2 veya 3 tane istihdam yapması gerek. Yukarıda da bunun yararlarını size ayrıca anlatırım. Sizin örnek olmanız gerek."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal