Binali Yıldırım: Hal Yasası Önümüzdeki Aylarda Gelecek

İstanbul'daki teknoloji merkezleri ile ilgi konuşan Binali Yıldırım, hal yasası ile ilgili ise 'Muhtemelen yeni hal yasası meclis kapanmadan önümüzdeki aylarda gelecek' şeklinde konuştu.

15.02.2019-09:10 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-09:58) Binali Yıldırım: Hal Yasası Önümüzdeki Aylarda Gelecek

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım katıldığı İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısında, İstanbul'un sıkıntılarına dair önemli açıklamalrda bulundu. Yıldırım, İstanbul'un ekonomisi hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

HAL YASASI ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA GELECEK

İTO Meclisi, Şubat ayı olağan görüşmesinde TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ı misafir etti. Toplantıda İTO Başkanı Şekib Avdagiç ve meclis üyeleri de yer aldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, İstanbul'un sıkıntılarına dair açıklamalarda bulunurken, İstanbul'un ekonomisi hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'daki teknoloji merkezleri ile ilgi konuşan Yıldırım, hal yasası ile ilgili ise 'Muhtemelen yeni hal yasası meclis kapanmadan önümüzdeki aylarda gelecek' şeklinde konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal