Bankalar Promosyon Ödemeleri İçin Harekete Geçti

Ocak ayında ilk olarak asgari ücrete sonrasında da emekli ve memur maaşlarına uygulanan zamlar, bankaları harekete geçirdi. Bankalar çalışanlar ve emeklilerin maaşlarını kendilerinden alması için promosyon denen ödemeler için birbirleri ile yarışıyor.

07.03.2019-12:41 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-12:31) Bankalar Promosyon Ödemeleri İçin Harekete Geçti

2019'la beraber daha fazla kişiyi bünyesine katmayı amaçlayan bankalar promosyon konusunda yarış içindeler. Kimi bankalar, yeni müşteriler elde etmek için kredilere özel faiz imkanı verirken, kimileri de emekli vatandaşları düşünerek ücretsiz tıbbi destek ve ambulans gibi hizmetler sağlıyor.

Bankalar, emeklileri 'en gözde müşteri'si diye belirtirken 3 senelik dönem için 300 TL, 375 TL ve 450 TL olarak hesaplanan promosyon tutarını 600 liraya kadar yükseltti. Buna ek olarak ücretsiz işlemler, faturalarda indirim gibi ek fırsatlar da veriliyor. Bununla birlikte bir emekli yakınını getirene yüzer lira daha promosyon imkanı sağlanıyor.

BİN TL'NİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

Elde edilen bilgilere göre; şubeye veya ATM'ye gidip maaşı çekemeyenlere, bildirdikleri adrese paraları getiriliyor. Bankalar, 13 milyon emekli ile birlikte kamu çalışanını da bünyesine almak için sıkı olarak çalışıyor. Emekliler için ayrı, çalışanlar için ayrı stratejiler hazırlayan bankalar, çalışanlara için yüksek promosyon kozundan faydalanıyor. Kamu kurumlarıyla peş peşe sözleşme imzalayan bankalar, peşin veya iki taksitte olmak üzere bin liranın üzerinde promosyon veriyor.

ŞİMDİYE KADARKİ EN YÜKSEK PROMOSYON

Bankaların kamu kurumlarıyla sözleşme imzalama yarışı promosyonları yükseltti. İlk olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 3 senelik için 2 bin 700 liraya imza atarken, rekor devlet üniversitesindenyapıldı. Bir özel banka ile sözleşme imzalayan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 251 personeli için 3 bin 130 TL promosyon ödemesinden faydalanacak. Promosyonlar personellere peşin olarak verilirken, imzalanan anlaşmanın şuana kadarki en yüksek promosyon olduğu ifade ediliyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal