Bakanlıktan Eğitim Ödemelerine Yönelik Açıklama

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, şehit, harp ve vazife malulleri ve çocuklarına ödenmesi planlanan eğitim ve öğretim yardımlarının bugün hesaplara aktarılacağını duyurdu.

08.10.2019-10:42 - (Son Güncelleme: 08.10.2019-11:26)

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şehit, harp ve vazife malulleri ve çocuklarına yapılan eğitim ve öğretim yardımının ödemesine yönelik açıklamada bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu kayıtlarından anlaşılan Şehit, harp ve vazife malulleri ve çocuklarına ödenmesi planlanan eğitim ve öğretim yardımlarının bugün hesaplara aktarılacağını duyurdu.

19 bin 462 çocuğun faydalanacağı eğitim ve öğretim yardımları için devlet desteği ile toplam 55 milyon 717 bin 693 lira yardım gerçekleşecek. Bu ödemelerle ilgili herhangi bir müracaatın söz konusu olmadığını aktaran Bakan Selçuk, sadece kurumlar tarafından öğrenim seviyeleri belirlenemeyen kimselerin bu yardımdan yararlanabilmesi için yıl içerisinde başvuru yapmaları gerektiğini dile getirdi.



Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal