Bakan Dönmez'den Bin 500 Kişiye Kadro Müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez önemli açıklamalarda bulundu. Dönmez, 7 maden sahasının devriyle kömür üretiminin daha da yükseleceğini ifade ederek, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na kurayla Mart ayında 1500 personel alınacağını açıkladı.

08.02.2019-11:30 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-11:43) Bakan Dönmez'den Bin 500 Kişiye Kadro Müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez önemli açıklamalarda bulundu. Dönmez, 7 maden sahasının devriyle kömür üretiminin daha da yükseleceğini ifade ederek, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na kurayla Mart ayında 1500 personel alınacağını açıkladı.

BKAN KOCA'DAN İSTİHDAM MÜJDESİ

Diğer yandan geçtiğimi günlerde, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Koca, diyaliz teknikerlerine yönelik yaptığı açıklamada yaşadığı 'İstihdam sorununu yürürlüğe girecek olan yeni yönetmelikle çözüyoruz' şeklinde konuştu.

Fahrettin Koca, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi:

'Diyaliz teknikerlerinin yaşadığı istihdam sorununu yürürlüğe girecek olan yeni yönetmelikle çözüyoruz. Bakanlık olarak diyaliz merkezlerinde daha nitelikli ve kesintisiz hizmet vermek amacıyla yeni bir düzenlemeyi hayata geçiriyoruz. Yürürlüğe girecek yeni yönetmelik ile Hemodiyaliz ve Periton Diyaliz Hemşireliği Sertifika Programlarını sonlandırıyoruz. Bu sayede istihdam sorunu yaşayan diyaliz teknikerlerinin önünün açılmasını sağlayacağız. Diyaliz merkezlerinde kademeli geçişle sadece diyaliz teknikerleri ile hizmet vermeyi hedefliyoruz'

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal