AK Partili Cevdet Yılmaz Dolara Karşı Yapılması Gerekenleri Açıkladı!

Dolardaki son dönemlerde meydana gelen ani ve şiddetli artışlara karşı AK Parti'nin ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama geldi. Yılmaz, "Son dönemlerde finansal piyasalarda olan ve ekonomik temellerle açıklanamayacak dalgalanmalar er geç sona erecektir" diyerek çözümü söyledi.

07.08.2018-19:20 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-19:24)

Dövizdeki görülen tarihi artışların ardından AK Parti'den açıklama yapıldı. AK Parti'nin ekonomik hususlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Twitter aracılığı ile yaptığı açıklamada şu açıklamaları yaptı.

"FİNANSAL SPEKÜLASYONLARA KARŞI BÜNYEMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Sosyal medya sayfasından paylaşım yapan Yılmaz, "Türkiye siyasi istikrarı ve geleceğe yönelik somut amaçları olan bir devlettir. Son dönemlerde finansal piyasalarda meydana gelen ve ekonomik temellerle açıklanamayacak dalgalanmalar er geç sona erecektir. Hükümetimizin ve kurumlarımızın serin kanlı ve akılcı stratejileri, bütçe disiplinimiz, reform programlarımız ve moral değerlerimizi koruma yoluyla dönemsel dalgalanmaları geçeceğiz. İthalatı ikame edici projelerin haricinde daha çok mal ve hizmet ihracatı ile cari açığı küçülterek devam ettirilebilir büyümeyi destekleyecek, kaynak çeşitlendirmesine de giderek finansal spekülasyonlara karşı bünyemizi kuvvetlendireceğiz" dedi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal