Ehliyet Dersi Veren Yarışmacı Trafik Sorusuna Kurban Gitti!

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında katılarak ehliyet dersi verdiği söyleyen yarışmacı, trafik kuralı sorusunda elendi. İşte ‘Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran o cevap!

11.12.2021-09:31 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-16:42) Ehliyet Dersi Veren Yarışmacı Trafik Sorusuna Kurban Gitti!

Büyük bir izleyici kitlesine sahip yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla izleyici karşısına geçti. Yeni gününde izleyicisiyle buluşan programda, bu hafta yine yarışmacıların başarılı performansları yer aldı. 

ATV’nin ve dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni gününde seyircileriyle buluşmaya devam ediyor. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen yarışma, yeni bölümüyle yine izleyicilerinin büyük beğenisini kazandı. Cuma günü yayınlanan programda, kendini tanıtarak ehliyet dersi verdiğini söyleyen yarışmacı Canan Ayaz damga vurdu. Ayaz, trafik kuralı sorusunda elenerek herkesi şaşırttı. İşte ‘Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran o an! 

TRAFİK KURALI SORUSUNDA ELENDİ

Yarışmada verdiği cevapla sosyal medyanın gündemine oturan Canan Ayaz isimli yarışmacı, kendisinin özel özel trafik eğitimi verdiğini ve trafik kurallarıyla ilgili ders verdiğini ifade etti. Programın ilerleyen saatlerinde Ayaz, karşısına gelen beklenmedik bir soruyla elendi. 

Kim Milyoner Olmak İster programında, ehliyet dersi verdiğini söyleyen yarışmacı, trafik kuralı sorusunda elendi! 

CAPS OLABİLİRİM

Özel trafik eğitimcisi Canan Ayaz’ın yarışmacı olduğu programın dördüncü etabında karşısına, ‘Çevresi kırmızı şeritle kaplı, içi boş beyaz bir ters üçgen şeklindeki trafik işareti ne anlama gelir?’ sorusu çıktı. Yarışmacı soruyu görür görmez, ‘Caps olabilirim’ diyerek hem ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu hem de seyircileri verdiği cevapla güldürdü. 

GECEYE DAMGA VURDU

Yarışmacı soruya, C şıkkında bulunan ‘Dur’ cevabını vererek yarışmadan elendi. Trafik eğitmenliği mesleği olan Ayaz, kendi alanıyla ilgili olan soruyu bilememiş olması sosyal medyanın gündemine oturdu. Programda yanlış cevap vererek 2 bin lira değerindeki ödüle veda eden yarışmacı Ayaz’ın geceye damga vurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal