EGM’ye KPSS şartsız 3 farklı kadrodan personel alımı yapılacak! Kadın ve erkek personel alımı başladı

Emniyet genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyen vatandaşların müjdeli haber verildi! KPSS şartsız kadın ve erkek personel alımı yapılacağı paylaşıldı.

30.03.2024-11:28 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-11:31) EGM’ye KPSS şartsız 3 farklı kadrodan personel alımı yapılacak! Kadın ve erkek personel alımı başladı

İş arayan milyonlarca vatandaşa müjde dolu haber verildi. KPSS şartı aranmadan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. 3 farklı kadroda istihdam edilmek üzere kadın ve erkek personel alımı yapılacak. başvurular online şekilde tamamlanacak olup, personel alımı ile ilgili tüm detaylar tek tek belli oldu. EGM’de KPSS şartı aranmadan iş sahibi olmak isteyen vatandaşların daha fazla beklemesine gerek yok! Yeni kadrolar açıklandı.

 EGM’ye KPSS şartsız 3 farklı kadrodan personel alımı yapılacak! Kadın ve erkek personel alımı başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 farklı kadroda istihdam alanı açtı

Emniyet Genel Müdürlüğünde çalışmak isteyen vatandaşlara müjde dolu haber 3 farklı kadrodan geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Fethiye Polis Müdürlüğü kapsamında yeni personel alımı yapılacağı paylaşıldı. 3 yeni personel alımı için son başvuru tarihi 1 Nisan 2024 tarihi olarak belirtildi. Adaylar belirlenmiş olan kadrolara başvuru yapmak için İŞKUR üzerinden online şekilde anında başvurularını yapabilecekler. Online başvuruya ek olarak hizmet noktalarından ya da 170 numaralı telefon numarasından da başvurular eksiksiz şekilde gerçekleştirilebilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım başvuru şartları neler?

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden açılan 3 yeni kadroya başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların 18 yaşının tamamlamış, en az ilkokul en fazla ise lisans mezunu olmaları gerekiyor. Kadın ve erkek adayların başvurabileceği ilanlar ise detaylı bir şekilde İŞKUR üzerinden paylaşıldı. Bir adet bulaşıkçı, bir adet servis elemanı ve bir adet temizlik görevlisi kat hizmetleri elemanı alınacak.


Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal