Eğitime geri dönmek istiyorum diyen ünlü oyuncu Özlem Conker oyunculuğu bıraktı mı? Hayranlarını üzen açıklama geldi

Oyunculuk kariyerini sonlandırdığı söylenen Özlem Conker, Etiler'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin yönelttiği soruları cevaplayan Conker, oyunculuğu bırakmadığını sadece bir sürü ara verdiğini ifade etti. Özlem Conker, tekrar üniversite hayatına başladığını açıkladı.

07.07.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-14:18) Eğitime geri dönmek istiyorum diyen ünlü oyuncu Özlem Conker oyunculuğu bıraktı mı? Hayranlarını üzen açıklama geldi

Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz ünlü oyuncu Özlem Conker,  Etiler'de bir alışveriş merkezinde kameralara yakalandı. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Özlem Conker,  merak edilen tüm sorulara yanıt verdi. 

Özlem Conker herkesi şaşırttı

Bir süredir ekranlarda yer almayan Özlem Conker’in oyunculuğu bıraktı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Muhabirlerin oyunculuğumu bıraktınız sorusuna yanıt veren Conker,  oyunculuğu bırakmadığını ancak bir süre ara verdiğini dile getirdi. Tekrardan üniversiteye başladığını ve mimari restorasyon bölümü okuduğunu söyleyen Özlem Conker,  ölümün zor olduğunu vurguladı. Bununla birlikte Mimarlık bölümünün zor ve çok vakit aldığını ifade eden Conker,  kendisine iyi geldiğini de bir ifade etti. 

Özlem Conker Oyunculuğu Mu Bıraktı

Yeniden öğrenci oldu

Muhabirlerin bu bölümü seçmesinde oynadığı dizinin bir ilgisi olup olmadığı sorusuna ise, "Onunla bir ilgisi yok, uzun zamandır istiyordum. İlgim vardı. Bir de çok uzun süredir setteydim, başka bir şey yapmak istedim ve tekrar üniversite okumaya başladım. Önümüzdeki sene de bakacağım, eğer uygun bir senaryo gelirse devam ederim. Okulu daha bitirmedim. Bir senem daha var." şeklinde yanıtladı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal