Eğirdir Gölü'ne Atık Su Karıştığı İddiaları Üzerine İnceleme Başlatıldı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, Eğirdir Gölü'ne atık suyu karıştığı iddiaları üzerine incelemelere başlandı.

13.09.2021-14:06 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-15:21) Eğirdir Gölü'ne Atık Su Karıştığı İddiaları Üzerine İnceleme Başlatıldı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Gök, Altınkum Mahallesi'nde yer alan terfi merkezinin arıtma tesisi kurulmasından itibaren hizmet verdiğini ifade etti. Bununla beraber, terfi merkezinin Altınkum ve İstasyon mahallelerinin tümünün atıklarının ulaşan sistem olduğunu belirtti.

GÖLE BİR SIZINTI YOKTUR

Eğirdir Belediye Başkanı Veli konuya ilişkin olarak, ‘Cuma günü teknik bir arızadan kaynaklı olarak 15-20 dakika boyunca sistem çalışmamış ve sistem bölgesinde sızıntılar olmuştur. Göle bir sızıntı yoktur. Ekibimiz en kısa sürede olay yerine giderek tamiratı yapıp 15 dakika içinde sistemi tekrar çalıştırmıştır.’ ifadelerini kullandı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Bunun yanında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından sızıntı iddiası ile ilgili olarak inceleme başlatıldığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal