Ege'ye Dikkat! Meteoroloji’den kuvvetli fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Güney Ege bölgesinde yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde kuvvetli fırtına bekleniyor. Ancak fırtınanın gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği öngörülüyor.

10.02.2024-13:47 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-16:06) Ege'ye Dikkat! Meteoroloji’den kuvvetli fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika fırtına uyarısında bulundu. Açıklamada, bölgede hava koşullarının etkisi altına girecek olan fırtınanın, denizcilik faaliyetlerini etkileyebileceği ve kara yolculuklarında dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor. Fırtınanın sabah saatlerinde başlayıp gece boyunca etkili olması öngörüldüğünden, halkın dışarıda dikkatli olması ve güvenlik önlemlerine uyması önemle vurgulanıyor.

Belediyeler uyarıldı

Meteoroloji yetkilileri, fırtına nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşların tedbirli olmalarını, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olaylara karşı önlem almalarını tavsiye ediyor. Güney Ege'deki yerel yönetimler ve ilgili kurumlar da gerekli önlemleri alarak olası olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olacakları konusunda uyarılıyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal