Efsane Halterci Naim Süleymanoğlu'nun Mezarı Açılacak

Efsane halterci Naim Süleymanoğlu'nun mezarı bugün açılacak. İddiaya göre 1988 Seul Olimpiyatlarında Süleymanoğlu, tanıştığı bir Japon gazeteciden çocuk yapmış. Mezardan doku ve DNA örnekleri alınacak.

04.07.2018-11:18 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-11:10) Efsane Halterci Naim Süleymanoğlu'nun Mezarı Açılacak

Japon kızı Sekai Mori'nin babalık davası açtığı efsane halterci Naim Süleymanoğlu'nun bugün mezarı açılacak. Mezarın açılması için hazırlıklar başladı, polis mezarın çevresini branda ile kapattı.

MEZAR AÇILARAK DNA VE DOKU ÖRNEKLERİ ALINACAK

Japon Kyoko Mori'den olan kızı Sekai Mori, Süleymanoğlu'nun kanuni mirasçısı 3 kızına babalık davası açmıştı. Davada, haltercinin hastaneye DNA örneği getirdiği bilgisi aktarılıken, numuneye ulaşılamaması durumında mezarın açılması talep edilmişti. Bugün Süleymanoğlu'nun mezarı açılacak ve DNA ve doku örnekleri alınacak.

HALTERCİNİN YASAL MİRASÇILARI OLAN 3 ÇOCUĞUNA BABALIK DAVASI AÇTI

Süleymanoğlu'nun kızı Sekai Mori, Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu ispatlamak için hukuki işlemere başlamıştı. Süleymanoğlu'nun 1988 Seul Olimpiyatları esnasında tanıştığı Japon gazeteci Kyoko Mori'nin dünyaya getirdiği iddia edilen Sekai Mori, Türkiye'de avukatlara vekâlet vererek ünlü haltercinin babası olduğunun belirlenmesini talep etti. Mori, haltercinin kanuni mirasçıları olan 3 çocuğuna babalık davası açtı.

POLİS, MEZARIN AÇILMASI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Dava çerçevesinde bugün Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açılacak, fethi kabir gerçekleştirilerek DNA ve doku örnekleri toplanacak. Polis birimleri, mezarın açılması için hazırlıklara girişti, kabrin çevresi branda ile kapatıldı.

AİLE MEZARIN AÇILMASINI İSTEMEDİ

Naim Süleymanoğlu'nun kızları Esin ve Sezin Süleymanoğlu'nun avukatı Aziz Demir, karardan huzursuz olduklarını söylemiş, "Biz mezarın açılmasını kabul etmiyoruz. Rahmetlinin kemikleri sızlayacak. Öyle bir şey olsaydı kendisi sağlığında yaptırırdı bu DNA testini. Kızları çok üzgün, manevi yıkım içindeler" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal