Efecan Şenolsun'a 10 Yıl Hapis İstemi

Efecan Şenolsun hakkında 'Yaşamayanlar' dizisinin setinde oyuncu Elit İşcan’ı taciz ettiği iddiasıyla açılan davada 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. Savcılık, Şenolsun’un 'cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

04.02.2021-17:03 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-17:03) Efecan Şenolsun'a 10 Yıl Hapis İstemi

İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Elit İşcan ve Efecan Şenolsun avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

Cadde’de yer alan habere göre; Efecan Şenolsun’un avukatı, tanık Alper Aka’nın gelmediği anlaşılınca söz hakkı alarak ‘Tanık duruşmaya gelmemektedir. Dolayısıyla dosya sürüncemede kalmıştır. Dosyanın halen derdest olması müvekkilin hayatını fazlasıyla olumsuz etkilemektedir’ ifadelerini kullandı.

Şenolsun ise ‘Tanık Alper Aka’nın çalıştığı pozisyon itibari ile duruşmaya gelmemesi normal değildir. Yaklaşık üç yıldır bu yargılama ile yüz yüzeyim. Bundan dolayı yaşadığım mağduriyeti daha evvel mahkemenize izah etmiştim. Tanığın dinlenilmesinden vazgeçilmesini istiyorum’ dedi.

‘CİNSEL SALDIRI’ SUÇUNDAN 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Esasa ilişkin mütalaasını sunan duruşma savcısı, Efecan Şenolsun’un Elif İşçcan’a yönelik 'hakaret' suçuna ilişkin delil elde edilemediği gerekçesiyle beraat verilmesini talep etti. Şenolsun’un 'cinsel saldırı' suçunu işlediğinin sabit olduğu belirtilen mütalaada, oyuncunun 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Sanığın 'hakaret' suçunu da işlediğini belirten Elif İşcan ise ‘Hakaret suçu yönünden de cezalandırılmasını talep ediyorum. Şikayetim devam etmektedir’ şeklinde konuştu. Mütalaaya karşı savunma yapmak için süre isteyen Şenolsun da ‘Suçlamaları kabul etmiyorum’ ifadelerini kullandı.

Alınan beyanların ardından mahkeme, duruşmayı erteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal