Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay’ın Kahve Keyfi

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay, geride bıraktığımız gün Arnavutköy’de kameralara yansıdı. Ünlü çift, kafelerin kapalı olması nedeniyle kaldırıma oturarak kahve içti.

07.01.2021-08:55 - (Son Güncelleme: 07.01.2021-09:09) Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay’ın Kahve Keyfi

Arnavutköy’de görüntülenen Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay, bir mekandan kahve aldıktan sonra kaldırıma oturarak sohbet etmeye başladılar.

Sohbet sırasında kameralara yansıyan Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay’ın keyifli halleri dikkat çekti. Geçen aylarda ilişkilerine ikinci bir şans daha veren ünlü çift, kahvelerini içtikten sonra evlerinin yolunu tuttu.

NE OLMUŞTU?

Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay’ın ayrılık nedeninin ihanet olduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine Kutluay, şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Başka bir ilişki ya da ihanet söz konusu bile değil! Kendi içimizdeki bazı konularda anlaşamadığımız için ayrıldık. Birbirimizi seviyoruz, değer veriyoruz. Ne zaman görsem sohbet eder, yemek yer, kahve içerim. Aramızda bir düşmanlık da yok. Çok zor günlerden de geçtik. Bu yüzden durumun kişilerle hiç alakası yok. Bakalım zaman neyi gösterecek bilmiyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal