18.01.2021-12:56 (Son Güncelleme:27.04.2024-20:11)


1

Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil olan Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosuna dahil olması beklenen Hun, Savaşçı dizisine transfer olmasının nedenini açıkladı. Hun, konuyla ilgili ‘Olmadı, bazı sebepleri var tabiatıyla. Ben zaten çok fazla istekli olmadım. Çok isteseydim olurdu ama hayırlı olmuş, böyle güzel bir ekiple çalışma imkanı buldum. Bundan dolayı mutluluk duyuyorum’ ifadelerini kullandı.



2

Usta oyuncu Ediz Hun, Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Yaz aylarında Kuruluş Osman’da rol alacağı konuşulan Ediz Hun, konuyla ilgili konuştu.



3

Ünlü oyuncu, ‘Olmadı, bazı sebepleri var tabiatıyla. Ben zaten çok fazla istekli olmadım. Çok isteseydim olurdu ama hayırlı olmuş, böyle güzel bir ekiple çalışma imkanı buldum. Bundan dolayı mutluluk duyuyorum’ dedi.



4

Savaşçı dizisi hakkında da konuşan usta sanatçı, rolünü sevdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: ‘Yeter ki rol iyi olsun. Şahsiyetli olsun ve ben kendimi en iyi şekilde halka aktarabileyim’



5

‘Bu önemli benim için. Her şeyin üstünde bu geliyor, rol ve tabii iyi bir ekip, homojen grup ile çalışıyor olmak da başarının çok önemli bir faktörü olarak değerlendirilir’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr