17.10.2019-09:19 (Son Güncelleme:08.05.2024-19:49)


1

Ünlü şarkıcı Edis'in menajerlik şirketi Bon Prodüksiyon Yapım, ünlü şarkıcıya üç ayrı dava açıp 3 milyon 400 bin liralık alacağını almak için harekete geçti.



2

Diğer yandan Bon Prodüksiyon Yapım, ünlü şarkıcı Edis ve babası Ayhan Görgülü hakkında savcılığa dolandırıcılık suçundan başvuruda bulundu.



3

Edis, hakkında açılan 3 dava ve suç duyurusunun ardından mahkeme, Edis'in yapım şirketine 1 milyon 23 bin liralık ihtiyati haciz kararı verdi.



4

Ünlü popçu Edis, geride bıraktığımız gün Nişantaşı’ndaki bir medikal estetik merkezi çıkışında objektiflere yansıdı.



5

Ayağındaki rahatsızlık nedeniyle kontrole geldiğini söyleyen Edis, Aralık'ta gerçekleşecek olan konserin hazırlık provalarında sol ayak bileğini incittiğini belirtti.



6

Basın mensuplarıyla sohbet eden Edis, eski yapımcısı Bilal Oğuz ile mahkemelik olduğu yönünde çıkan iddialar hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.



7

İddiaları doğrulayan şarkıcı, “Yargı sürecine girildi. O yapımcım değil. Bu konuyu konuşmak istemiyorum. Çok daha güzel haberlerim var. Güzel projelerimiz olacak” diye konuştu.



8

Ünlü şarkıcı, kendisini vefasızlıkla suçlayan ve 30 bin lira tazminat isteyen Soner Sarıkabadayı'nın sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu:



9

Bir dava ile insanların bu işe ne kadar yatırım yaptığını anlayamazsınız. Vefasızlıkla asla suçlayamazlar. Beni bilen biliyor. Vefasızlık kime göre neye göre. Yargı süreçleri bittiği zaman sevenlerime belki anlatırım”



10

Soner Sarıkabadayı, üzik şirketinde olduğu dönemde başka bir müzik şirketiyle anlaşma yapan Edis'e tepki göstererek 30 bin lira tazminat istemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr