Edirne'de Şaşırtan Operasyon; Gözlük Silme Mendillerinden Uyuşturucu Çıktı!

Edirne'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Uyuşturucu ticareti ile mücadele devam ediyor. Gözlük silme mendillerinin içine gizleyerek uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.

19.01.2022-08:54 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-10:27) Edirne'de Şaşırtan Operasyon; Gözlük Silme Mendillerinden Uyuşturucu Çıktı!

Edirne'de uyuşturucuyu gözlük silme mendili paketlerine gizleyip sattığı iddiasıyla yakalanan zanlı uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı. 

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Narkotik Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ekiplerinin uyuşturucu tacirleriyle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. 

Ekipler, Uzunköprü ilçesinde tespit ettikleri bir evde arama çalışmaları yaptı. Yapılan arama çalışmaları sonucu 48 gram bonzai, 8 buçuk gram metamfetamin, 1 buçuk gram skunk, 1 ecstasy hap tespit ederek ele geçirildi. 

TEK TEK SATILDIĞI ÖĞRENİLDİ 

Ekipler, arama çalışmaları esnasında sentetik uyuşturucu bonzainin 3'er 4'er gram şeklinde gözlük silme mendili paketlerine gizlendiğini belirledi. Orijinal olarak kapatılmış tekli mendil paketleri içerisindeki uyuşturucunun tek tek satıldığı bilgisine ulaşıldı. 


UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ SUÇUNDAN TUTUKLANDI 

Gözaltına alınan D.D. ve U.S. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik kararı ile D.D. uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı. Yakalanan diğer zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal