Edirne'de korkunç aile katliamı: 4 kişi evlerinde ölü bulundu

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde aynı aileden 4 kişi silahla vurulmuş halde evlerinde ölü olarak bulundu. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

29.03.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-14:41) Edirne'de korkunç aile katliamı: 4 kişi evlerinde ölü bulundu

Edirne'de bulunan Uzunköprü ilçesinin Elmalı Köyünde yaşayan bir aileden haber alamayan yakınları eve gittiğinde korkunç bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Eve girdiklerinde anne, baba, çocuk ve dedenin silahla vurulmuş olduğunu gören yakınları durumu hemen jandarma ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 4 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ne tabanca ne de tüfsek sesi hiçbir şey duymadık

Köyde 4 ölü şahsın olduğu bildirilmesi üzerine olay yerinde yapılan incelemede, 76 yaşındaki Mehmet Güner, 55 yaşındaki Mehmet Güner, 47 yaşındaki Filiz Güner ve 26 yaşındaki Anıl Güner'in ateşli silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. 

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde aynı aileden 4 kişinin ölümüne ilişkin komşuları: “Hiçbir şey duymadık. Ne tabanca ne de tüfsek sesi hiçbir şey duymadık.” ifadelerinde bulundu.

Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde aynı aileden 4 kişinin ölümüne ilişkin geniş çaplı araştırmalar başlatıldı. Jandarma ekipleri köyde yoğun güvenlik önlemleri alırken, ölen ailenin yakınları ve komşuları gazetecilere konuştu.

Edirne

Filiz ablanlarda katliam olmuş dediler

Ölen ailenin yakınlarından Lale uçar: “Yengem aradı. Filiz ablanlarda katliam olmuş dediler. Biz geldik buraya beni de içeri sokmadılar. Ablamı da göremedim.” dedi.

Ölen ailenin komşuları evde 4 kişi olduğunu ifade ederek: “Kimse görmedi. Hiç kimse bir şey bilmiyor. Olayın neden yaşandığını bilmiyoruz. Allah kimseye göstermesin. Sütü getirmeyince anladık. Sütçü aramış, ‘Süt gelmedi deyince. sütçü gelip görmüş. Ondan sonra herkese duyurmuş. Hiçbir şey duymadık. Ne tabanca nede tüfsek sesi hiçbir şey duymadık.” sözlerinde bulundu.

Valilikten ilk açıklama geldi

Edirne Valiliğinden Uzunköprü ilçesinde yaşanan katliama ilişkin yapılan yazılı açıklamada: “29.03.2022 tarihinde Uzunköprü ilçemize bağlı Elmalı köyümüzde bir hanede ateşli silahla vurularak 4 kişinin öldüğünün ihbar edilmesi üzerine olay yerine Jandarma ekipleri ivedilikle sevk edilmiştir. Yapılan ilk incelemede aynı aileden M.G, M.G, A.G, ve F.G isimli vatandaşlarımızın ateşli silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfeği bulunmuş olup konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal