Edirne'de gerçekleşen düğünde korku dolu anlar! 5 yaralı var!

Edirne'de gerçekleşen düğünde, düğün sahibinin bahşiş dağıtmamasına karşılık mahalle gençleri duruma isyan etmesiyle beraber kavga çıktı. Polis ekipleri olay yerine gelerek şüpheli kişiler gözaltına alındığı bilgisi aktarıldı.

19.05.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-17:27)

Edirne'de gerçekleşen düğünde, düğün sahibinin bahşiş dağıtmamasına karşılık mahalle gençleri duruma isyan etmesiyle beraber kavga çıktı. Çıkan kavgada düğün sahibi ve yakınlarının da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Bıçak ve sopalarla bahşiş istediler

İddialara göre Edirne'nin Medrese Ali Bey Mahallesi'nde gelin ve damat düğün salonuna gitmek için arabaya bindiği esnada, ellerinde bıçak ve sopalar bulunan gençler düğün sahibinden bahşiş istedi. Düğün sahibin bu isteğe olumsuz yanıt vermesi üzerine kavga çıktı. Çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek şüpheli kişiler gözaltına alındığı bilgisi aktarıldı.

Düğünde bahşiş kavgası

Her şey bir anda oldu

Çıkan kavgada mahalle sakinleri korku dola anlarını anlatırken, “Para istediler, her şey bir anda oldu. Sopalar, taşlar, bıçaklar, silahlar vardı” diye konuştular.

Para ve alkol istediler

Olayda darp edilen düğün sahiplerinin açıklamasına göre, “Düğüne gelip bizden para ve alkol istediler. Düğünün bitmesinin ardından vereceğimizi söyledik ama dövmeye başladılar. Ben de yaralandım” ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal