Edin Dzeko'dan Ali Koç'a destek: Bu durumdan güçlenerek çıkacağız

Fenerbahçe'nin Bosnalı golcüsü Edin Dzeko, kulübün başkanı Ali Koç'a yaşanan son olayların ardından "Bu durumdan güçlenerek çıkacağız. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha fazla mücadele edeceğiz, Fenerbahçe'ye ve kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyacağız" dedi. İşte detaylar...

01.04.2024-11:16 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-11:16)

Trendyol Süper Lig’in 30. Haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor’u deplasmanda 3-2 yense de maç sonu yaşanan olaylar oynanan futbolun önüne geçmişti. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da ligden çekilme kararını 2 Nisan (Yarın) tarihinde yapacakları toplantıda değerlendirmeye sunacak.

“Bu durumdan güçlenerek çıkacağız”

Tarihi bir genel kurula hazırlanan Fenerbahçe'de kaptan Dzeko, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'a şampiyonluk yolunda tüm mücadelelerini ortaya koyacağının sözünü verdi. Sözcü'de yer alan habere göre; tercümanı aracılığıyla Ali Koç'a düşüncelerini aktaran Dzeko'nun, "Bu durumdan güçlenerek çıkacağız. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha fazla mücadele edeceğiz, Fenerbahçe'ye ve kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyacağız. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için de üzerimize düşen bütün görevleri yapacağız" dediği iddia edildi.

31 gole katkı gösterdi

Bu sezonun yaz transfer döneminde transfer olan Edin Dzeko, Fenerbahçe formasıyla 37 maça çıktı. Deneyimli santrfor bu karşılaşmalarda 22 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal