EDHO 180. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 179. bölümü yayınlandı. Heyecanlı bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkan dizi de üzen bir ayrılık yaşandı. 179. bölümün ardından EDHO'nın 180. bölümü merak edilir oldu. Peki EDHO 180. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20.01.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-15:24) EDHO 180. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  son bölümünde neler oldu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 179. BÖLÜM'DE NE OLDU?

EDHO'nun 179. bölümünde; Hızır Çakırbeyli, kadim dostu Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken aldığı acı haberle dünyası kararır. Çakırbeyli ailesinin çınarı, ailesi ve sevdiklerini korumak için aldığı kararlarla herkesin saygısını kazanan Hayriye Çakırbeyli, hakkın rahmetine kavuşur. Bu olay, tüm ailede şok etkisi yaratırken en çok da Hızır Çakırbeyli'yi boşluğa düşürür. Hızır Çakırbeyli, annesinin vefatını hazmetmeye çalışırken bir yandan da içlerindeki hainle uğraşır. İhanet eden Ebru'ya adım adım yaklaşan Hızır Çakırbeyli, namlunun ucundadır. Ebru ise Hızır Çakırbeyli'yi ortadan kaldırmak için hizmetinde olduğu şebekeden izin ister. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 180. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 179. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin şimdiden 180. bölüm fragmanı aratılmaya başlandı. Ancak henüz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 180. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal