11.08.2021-10:18 (Son Güncelleme:11.08.2021-11:14)


1

Eda Nur Kaplan geçtiğimiz Cumartesi günü saat 01.30 sularında ablası ile beraber kaldığı 15. kattaki dairenin balkonundan kendini attı. Komşuların olayı fark etmesi ile bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Fakat Eda Nur Kaplan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.



2

Eda Nur Kaplan, intihar etmeden hemen önce annesine veda mesajı attı. 18 yaşındaki genç kız mesajında artık dayanamadığını, kendisini çok harcadıklarını söyledi. Bu mesajdan ve ifadelerden yola çıkarak Eda Nur Kaplan2ın 30 Temmuz günü cinsel saldırıya uğradığı ile ilgili polise şikayette bulunduğu öğrenildi.



3

Polise şikayette bulunan Eda Nur Kaplan'ın ifadesinde 2 şahsın bir mekanda beraber alkol aldıktan sonra onu bir otel odasına götürdüklerini ve burada 2 kişinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği ortaya çıktı. Fakat yapılan sağlık kontrolünde cinsel saldırı izine rastlanmadığı ve delil yetersizliğinden şüpheliler serbest bırakıldı.



4

Eda Nur Kaplan'ın yaşadıklarına dayanamayarak intihar ettiği düşünülüyor.



5

Yaşananların gündeme gelmesi ile şüphelilerden Yusuf G. gözaltına alınarak ifadesi alındı.



6

Yusuf G. ifadesinde olayda Eda Nur Kaplan'ın rızası olduğunu, fakat diğer arkadaşı Mehmet Ali ile ne yaşadıklarını bilmediğini belirtti.



7

Olayın gidişatı sosyal medya tarafından adım adım takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr