23.01.2021-12:02 (Son Güncelleme:23.01.2021-12:02)


1

İki çocuk babası olan evli sevgilisi Rıfat Sarıcaoğlu ile ilişkisi hakkında konuşan Burçe Gürsel, 'Biz sekiz yıldır ayrı yaşıyorduk. Hiçbir zaman birlikte yaşamadık. Son zamanlarda göz önüne gelince biz 'Ayrıldılar' diye zannedildi. Hep ayrı yaşadık sonra çocuklarımız oldu. Hayatımız bu şekilde geçiyor' demişti.



2

Gürsel, 'Birliktelik var mı aranızda?' sorusuna; 'Tabii canım. Çocuklardan dolayı sürekli görüşüyoruz ama dışarıya çıkamıyoruz. Bu aralar malum olaydan dolayı çıkmıyoruz pek' cevabını vermişti.



3

İki çocuk annesi Burçe Hanım, sözlerine 'Görüşüyoruz sonuçta öyle gidiyor hayat. Rıfat Bey zaten kendi evliliği var ve kendi evinde yaşıyor. Biz ise kendi evimizde yaşıyoruz' diye devam etti.



4

Burçe Gürsel'e 'Üçüncü bebek gibi bir düşünceniz var mı?' şeklindeki soruya ise 'Şu anda öyle bir düşüncem yok. Öyle bir yorgunum ki sabaha kadar bebeğe baktım' dedi.



5

Ece Gürsel, evli sevgilisiyle ilişkisinin devam ettiğini söyleyen ablası Burçe Gürsel’in tepki çeken sözleri hakkında açıklama yaptı.



6

Bana yüzlerce mesaj atan, üzerine vazife olmadığı halde yorum yapmayı vazife edinen, hakaret etmeyi, küfür etmeyi kendilerinde hak gören, bilinçli, bilinçsiz, okumuş ya da cahil, böyle hassas konulara “ayrıca” çok meraklı olan, diğerlerinin de dikkatine; Ablam 'Burçe Gürsel' hakkında yapılan haberlerle ilgili, çok fazla konuşmamayı tercih ettim.



7

Tedersiniz ki; bu konu tarafların hayatının bir parçasıdır ve beni hiçbir şekilde ilgilendirmemektedir. Lakin haberlerde benim de ismim geçtiği için ve yapılan yorumlarda ben de, ablam gibi linç edildiğim için bu açıklamayı yapmak istedim. 8 yıl önce başlayan ve hala da devam eden bu ilişkiyi, ne ben, ne de annem hiçbir zaman, ONAYLAMADIK ve empati yeteneği yüksek insanlar olduğumuz için hep karşı çıkmaya çalıştık. Fakat gerek ablam, gerekse çocuklarının babası, yaşça olgun insanlar olup, haklı olarak bizim onayımıza tabii ki ihtiyaç duymadılar.



8

Burçe Gürsel'den kardeşi Ece Gürsel'e yanıt gelecek mi sorusu ise merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr