13.03.2020-10:30 (Son Güncelleme:26.04.2024-03:48)


1

Ece Erken’in aşk yaşadığını itiraf ettiği Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun boşanma aşamasındaki eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, ünlü sunucunun aracına zarar verdiğini belirterek o anların kamera kaydını sosyal medya hesabında yayınlamıştı. Kısa süre içinde gündem olan Ece Erken’den şaşırtıcı bir hamle geldi.



2

Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun ardından sosyal medyada kısa süre içinde gündem olan Ece Erken, şu açıklamayı yapmıştı: “Bunlar çok eski görüntüler. Hatta o aracın sahibiyle o görüntüleri daha sonra birlikte izleyip güldük.”



3

Ece Erken şimdi ise sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının canlı yayınında istifa ettiğini açıkladı.



4

NE OLMUŞTU?

NE OLMUŞTU?

Ece Erken hakkında koruma kararı da aldıran Benan Mahmutyazıcıoğlu, mahkeme kararını da yayınladığı paylaşımının altına şu notu eklemişti:



5

“Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir”



6

Ece Erken Kimdir?

Ece Erken Kimdir?

Uzun yıllardır ekranlarda boy gösteren ünlü isim Ece Erken, sunucu aynı zamanda oyuncudur. Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken, 11 Mayıs 1978 yılında Çorlu'da dünyaya geldi.



7

Magazin programı yorumculuğu yapan Ece Erken, 1.68 boyunda ve 54 kilodur. Ece Erken, aslen Samsunludur.Güzel sunucu babasının mesleğinden dolayı Ağrı, Ankara ve Kıbrıs gibi birçok yerde yaşadı.



8

Ece Erken, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Ece Erken, sunuculuk kariyerine 12 yaşında adım atmıştır.



9

Erken, ilk olarak Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da sunuculuğa başladı. Ünlü sunucunun Serkan Uçar ile olan evliliğinden Eymen adındaki oğlu dünyaya geldi.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr