Ece Erken hangi oyuncuyla görüntülendi? Ece Erken'den basın mensuplarına yanlış bir şey yazılmasın uyarısı!

Yakın zamanlarda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi ile sarsılan Ece Erken, oyuncu olarak tanınan Eren Hacısalihoğlu ile görüntülendi. Peki neler yaşandı? Tüm detaylar haberimizde.

24.04.2022-01:51 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-01:51) Ece Erken hangi oyuncuyla görüntülendi? Ece Erken'den basın mensuplarına yanlış bir şey yazılmasın uyarısı!

Ece Erken bu sene içinde yapılan bir saldırı sonucunda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybetmiş ve oldukça sarsılmıştı. Ece Erken geçtiğimiz gün Etiler ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde genç oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile görüntülendi. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ece Erken ve görüntülenen oyuncu

Ece Erken bir alışveriş merkezinde Eren Hacısalihoğlu ile muhabbet ederken objektiflere takıldı. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Ece Erken basın mensuplarını "Lütfen yanlış bir şey yazılmasın, Eren aile dostumuz. Şafak'ın da çok yakın arkadaşıydı." açıklamasında bulundu. Eşinin ölümüyle birlikte sosyal medya hesabından çeşitli paylaşımlar yapan sunucu Ece Erken, son paylaşımında eşine ait olan evin izin alınmadan kiraya verildiğini söyledi. Bu konu üstüne sitem eden sunucu "Kim ne haksızlık ve dolandırıcılık yapıyorsa ve kim eşime ait olan bir evi izinsiz şekilde kiralıyorsa en az katiller kadar ifşa olacaklardır." sözlerini şahsi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal