Ebru Şahin Sosyal Medyaya Geri Döndü

Başarılı oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabını kapatmıştı. Güzel oyuncu, sosyal medyasını yeniden açarak, 'Ve geri döndüm' notuyla yeni bir poz paylaştı. İşte haberin detayları...

22.02.2021-09:12 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-09:12) Ebru Şahin Sosyal Medyaya Geri Döndü

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de rol alan Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde kapattığı sosyal medyasını yeniden açtı. Oyuncu Ebru Şahin'in detoksu sona erdi. Basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan Şahin, 'Ve geri döndüm' notuyla yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı. Haziran ayında milli basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşamaya başlayan başarılı oyuncu Ebru Şahin, bir süre önce tüm sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Bu olay üzerine ünlü oyuncunun menajeri, açıklama yaptı ve 'Sosyal medyasını kapatma nedeni ayrılık değil. Sadece bir süreliğine sosyal medya detoksuna girdi' dedi. 

EBRU ŞAHİN GERİ DÖNDÜ

Ebru Şahin'in menajerinin açıklamasının ardından Cedi Osman da sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabından, 'Burası ruhumu bulduğum yer. Bu yüzden evde olduğumu biliyorum' notuyla yayınlamıştı. Cedi, bu paylaşımıyla ayrılık iddialarını da böylelikle yalanlamıştı.

Bir süredir sosyal medyadan uzak duran Ebru Şahin'in sosyal medya detoksu sona erdi. Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi olan Şahin, Ege'de verdiği yeni pozlarını yayınladı. Ünlü oyuncu, gönderilerine, 'Ve geri döndüm' notu bir fotoğfarıyla paylaştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal