Ebru Şahin Cedi Osman ne zaman evlenecek, düğünleri ne zaman?

Bir süredir birlikte olan Ebru Şahin ve Cedi Osman, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar. Çiftin hayranları ise Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın düğünlerinin ne zaman yapılacağını şimdiden merak etmeye başladılar.

19.05.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-11:38) Ebru Şahin Cedi Osman ne zaman evlenecek, düğünleri ne zaman?

Güzel oyuncu Ebru Şahin ve 3 yıldır NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, iki yıl önce birlikte olmaya başladılar. Çiftin aşkları sürekli magazin basının da yer alırken çiftin ne zaman evlenecekleri de Hayranları tarafından beklenmeye başladı.

Ebru Şahin Cedi Osman

Geçtiğimiz yıl yaz ayında sevgilisi Ebru Şahin'e evlenme teklif eden Cedi Osman, Kapadokya'da yapığı teklife 'Evet' yanıtını almış ve çift evlilik hazırlıklarına başlamışlardı.

Ebru Şahin Cedi Osman

Nişan yüzükleri takıldı

Cedi Osman, sevgilisi Ebru Şahin'i ailesinden istemek için Tekirdağ'da oturan ailesinin yanına gitti. Cedi Osman ve Ebru Şahin ailelerinin yanında nişan yüzüklerini takarlarken evlilik yolunda ilk adımı atmış oldular. Ebru Şahin, doğum gününden bir gün önce yapılan nişan törenini Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Ebru Şahin Cedi Osman

Başarılı oyuncu Ebru Şahin'in, 'Dün biraz olaylı geçti' notuyla yayınladığı paylaşımlarında özel tasarım olan püskül detaylı bir mini elbise tercih ettiği, Cedi Osman'ın ise bej rengi bir takım elbise giydiği görüldü.

Ebru Şahin Cedi Osman

Evlilik yolunda ilk adımı atan Ebru Şahin ve sevgilisi Cedi Osman'ın yaz aylarında düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal