07.06.2022-10:55 (Son Güncelleme:23.03.2023-11:14)


1

38 yaşındaki ünlü şarkıcı Ebru Polat’ın sosyal medyayı aktif kullanması gözlerden kaçmıyor. Takipçileriyle sık sık soru-cevap yapan ünlü şarkıcı, kendisine gelen itiraflar ve sorularla gündemden düşmüyor.



2

Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin güzel sanatçıya yaptığı itiraf çok konuşulmuştu. Takipçisinin "Ormanda grup seks yaptık" itirafını paylaşmasıyla sosyal medyaya damga vuran Ebru Polat, kendi itirafıyla adını dillerden düşürmüyor.



3

Okan Bayülgen'e konuk olan Ebru Polat açıklamasıyla gündem olduç Bayülgen "Biz erkekler birbirimize anadan doğma fotoğraflar yollayıp 'nasıl buldun canım?' demeyiz. Sayın Başar'dan psikiyatrik olarak da destek alıyorum, bir kere bile kendisine çırılçıplak fotoğraf göndermişliğimiz yok. Niye kadınlar böyle bir şey yapıyor?" dedi. Ebru Polat ise bunun üzerine "Erkekler birbirine çıplak fotoğraf atsa çok farklı anlaşılabilir biz birbirimize çıplak fotoğraf atabiliriz, bizde kötü niyet yok" dedi ve ekledi: "Soyunma odalarına gidiyoruz gayet çıplak dolaşabiliyoruz içeride hiç sıkıntı olmuyor."



4

Daha önce ki itirafları

Daha önce ki itirafları

Ebru Polat’a bu defa gelen itiraf değil kendisi ile ilgili bir soru oldu. Kendisine gelen “En büyük darbeyi kimden yedin?” sorusuna bakın ünlü şarkıcı nasıl cevap verdi.



5

Ünlü şarkıcı takipçisinden gelen bu soruya "En yakın kız arkadaşım sırlarımı erkek arkadaşıma anlatıp onunla yatmak istemişti. Tek ve sağlam darbe, başka da olmadı." itirafını ekledi.



6



7



8



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr