Ebru Gündeş’in Doğum Günü İçin Hayranlarından Engelli Çocuklara Yardım

Her yıl Ebru Gündeş’in doğum gününü birbirinden farklı yardım kampanyaları ile kutlayan hayranları, bu yıl da sanatçıya jest yaparak mutlu etti.

16.10.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-10:37) Ebru Gündeş’in Doğum Günü İçin Hayranlarından Engelli Çocuklara Yardım

Ebru Gündeş Fan Club üyeleri, bu yıl da Midyat Özel Uğur Tunç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 250 engelli öğrencisine bot ve mont hediye etti.

Bu güzel jest karşılığında pasta kesen öğrenciler, Gündeş’in yeni yaşını kutladı.

Ebru Gündeş Kimdir?

12 Ekim 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Gündeş, ilkokulu Ankara’da okuduktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Maddi sıkıntılardan dolayı öğrenimini yarım bırakmak zorunda kalan Ebru Gündeş'in, 1989 yılında sesinin güzelliği keşfedildi.

Gündeş’in sesini keşfeden bir aile dostu onu ve annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu’nu bir müzik yapımcısına götürdü. Ebru Gündeş’in sesini çok beğenen Neşe Demirkat, Gündeş'i ünlü prodüktör Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay’ın ellerine teslim etti. 1991 yılında Koral Sarıtaş’ın yönlendirmesiyle, ilk sahne deneyimini Emel Sayın yanında vokal yaparak yaşadı.

1993 yılında çıkardığı ilk albümü 'Tanrı Misafiri' ile milyonluk satış rakamına ulaşan Gündeş, ilk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar, ikinci evliliğini ise 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yaptı. 2010 yılında ise İran Azerisi iş adamı Sarraf ile evlenmiş ve 2011 yılında kızı Alara doğmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal