Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi İrem Tuncer kimdir, hangi dizide oynadı?

Geçtiğimiz yıl olimpiyatlarda yıldızı parlayan milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi merakla araştırılıyor. Peki Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi İrem Tuncer kimdir? İrem Tuncer ne iş yapmaktadır? Tüm detaylar haberimizde.

06.05.2022-23:00 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-23:00) Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi İrem Tuncer kimdir, hangi dizide oynadı?

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi İmge ile ilgili sosyal medya hesabından exten next olur mu sorusuna "bir cacık olmaz" diye cevap veren Ebrar Karakurt yeni bir aşka yelken açtı. İkili arasında oldukça romantik paylaşımlar yapılırken insanlar merakla Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi ile ilgili detayları araştırıyor. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi İrem Tuncer

İrem Tuncer Baraj dizisinde Fulya karakterini canlandırmıştır. Ebrar Karakurt ile sosyal medya hesabında fotoğraflarını paylaşan İrem Tuncer, "Aşık oluyorum" notunu düştü. Başka bir fotoğraflarını daha paylaşan İrem Tuncer, "Güneşim yanımda arkadaki güneşi napayım" notunu da yazarak romantik paylaşımlarına devam etti. Eski sevgilisi İmge ile ayrıldıktan sonra takipçisinin sorduğu "Exten next olur mu?" sorusuna "Exten bir cacık olmaz" diyerek cevap veren Ebrar Karakurt, oldukça romantik bir ilişkiye yelken açmış gibi gözüküyor. 

Ebrar Karakurt Yeni Sevgilisi İrem Tuncer

Karakurt'un eski sevgilisi İmge ise ayrılıklarının ardından bir TikTok fenomeni ile ilişkiye başlamıştı. Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi İrem Tuncer 1998 senesinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açmış ve okul hayatına da İstanbul'da başlamıştır. Lise eğitimi gördüğü esnalarda tiyatroya merak salan İrem Tuncer, liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde başlamıştır. Daha sonra ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk deneyimini ilk olarak Beş Para Etmez Varyete, Artiz Mektebi tiyatro oyunlarıyla yaşamıştır. Tiyatro oyunculuğu sonrasında bazı reklam ve film projelerinde de yer alan genç oyuncu Karaca reklamında oynamıştır. İlk dizi tecrübesini ise Baraj dizisinde Fulya karakterini canlandırarak yaşamıştır. Genç oyuncu merakla araştırılan isimlerden biri olsa da hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. İrem Tuncer Buket Kahraman Management Ajans oyuncuları arasında yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal