Ebrar Karakurt, Beliz Başkır ile aşk mı yaşıyor? Ebrar Karakurt yine gündemde

Ebrar Karakurt gündemden düşmüyor. Aşları ile gündemde sık sık yer edinen Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmaya başlandı. Kadro arkadaşı Beliz Başkır'ın yaptığı son paylaşım akıllardan soru işaretleri oluşturdu. Ebrar Karakurt'un aşk dolu bakışları magazin gündemine bomba gibi düştü.

08.06.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-10:16) Ebrar Karakurt, Beliz Başkır ile aşk mı yaşıyor? Ebrar Karakurt yine gündemde

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sık sık gündemde yerini alırken bu kez de kadro arkadaşı Beliz Başkır ile aşk yaşadığı düşünülmeye başlandı. Yapılan son paylaşımda Karakurt’un aşk dolu bakışları gözlerden kaçmadı.

Ebrar Karakurt yeni bir aşka yelken açtı

Aşk hayatı ve başarılı kariyeri ile kendinden sık sık söz ettiren Ebrar Karakurt yine gündemde yerini aldı. İtalya Ligin’de başarılı bir performans sergileyen Karakurt, geçtiğimiz dönemin en kıymetli oyuncusu seçildi.

Uzun süredir aşk yaşadığı İmge ile yollarını ayıran başarılı voleybolcunun bu kez de kadro arkadaşı ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Beliz Başkır'ın yaptığı son paylaşımda Kakarut’un bakışları olay oldu.

Beliz Şakır paylaştığı fotoğrafın altına "İyi ki sen" yazdı. Bunun üzerine buna Karakurt’tab yanıt gecikmedi ve “Aşık oluyorum” yanıtını verdi.

Ebrar Karakut Yeni Aşka Yelken Açtı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal