E-sınavlarda görev alan öğretmenlerin ücretleri ne zaman yatar? E-sınav görevli ücreti ne kadar? E-sınav görevli ücretlerinin yatırılma tarihi

MEB tarafından düzenlenen e-sınavlarda görev alan öğretmenlerin ücretlerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili MEB'den gelecek olan açıklamaları yakından takip eden öğretmenler, e-sınav ücretlerinin yatırılma tarihini sorguluyorlar.

08.05.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-16:06) E-sınavlarda görev alan öğretmenlerin ücretleri ne zaman yatar? E-sınav görevli ücreti ne kadar? E-sınav görevli ücretlerinin yatırılma tarihi

2022 yılı içinde MEB tarafından düzenlenen ehliyet sınavları belirlenen tarihlerde yapılmaya devam edecek. Geliştirilen yeni sistemle birlikte ehliyet sınavları elektronik ortam üzerinden e-sınav şeklinde gerçekleştiriliyor. Sürücü adayları hakkında bilgiler ise bu e-sınav ile ölçülerek değerlendiriliyor.

Elektronik ortamda gerçekleştirilen ehliyet sınavlarında ise öğretmenler e-sınav görevlisi olarak bu sınavlarda yer alıyor. 2022 yılı içinde e-sınavların yapıldığı gün görevli olan öğretmenler e-sınav görev ücretinin ne kadar olduğunu araştırırken aynı zamanda e-sınav görevli ücretlerinin yatırılacağı tarihi de sorguluyorlar.

E-sınavlarda görev alan öğretmenlerin ücretleri ne zaman yatar

E-sınavlarda görev alan öğretmenlerin ücretleri ne zaman yatar?

Geçtiğimiz hafta MEB tarafından düzenlenmiş olan ehliyet sınavı sonrasında e-sınavda görev alan öğretmenler ücretlerin yatıp yatmadığını sorguluyor. Sınav sırasında salon başkanı, gözetmen ve izleme sorumluları e-sınav görevli ücretlerinin yatırılma tarihini merak ediyor.

E-sınav sisteminde görevli olan öğretmenlerin ücretleri, ayın 20'sinden sonra hesaplarına yatırılacak. E-sınav başkanının 258 TL, sınav gözetmeninin 238 TL ve sınav izleme sorumlusunun 298 TL alacağı sına görev ücretleri sınavın ardındaki süreç içinde 30 gün ve 45 gün arasında hesaplara yatırılacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal