E-Okul not girişleri ne zaman yapılır?

Veli bilgilendirme sistemi olan E-okul sistemini tüm öğrenciler ve aileleri kullanmaktadırlar. Büyük kolaylık sağlayan E-okul sistemi sayesinde okul içinde olan ne varsa sistemden bakılabilmektedir. Bu aralar tüm velilerin merak etmiş olduğu, E-Okul not girişleri ne zaman yapılacaktır? İşte merak edilen bu konunun detaylarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

21.04.2022-22:13 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-22:13) E-Okul not girişleri ne zaman yapılır?

Öğrenci ve veli bilgilendirme sistemi olarak oluşturulan E-okul sistemine “https://eokul.meb.gov.tr/” üzerinden giriş sağlayabilirsiniz yada telefonunuza uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. 

E-okul sisteminde öğrencinizin haftalık derslerini,devamsızlıklarını,sınavda aldığı notlar ve karnelere kadar en detaylı şekilde okul bilgilerine ulaşabilirsiniz. 

E-Okul not girişleri ne zaman yapılır?

 E-Okul not girişleri ne zaman yapılır?

Herkesin merak etmiş olduğu konular arasında bu sıralar E-okul sistemi yer almaktadır. E-okul not girişlerinin ne zaman yapılacağı merak konusu olmuştur.

E-okul not girişleri , sınav tarihinin 10 iş günü sonrasında otomatik olarak kapatılmaktadır. Bu nedenle öğretmenler, not puanlarını sınavdan 10 gün sonra girmeleri gerekmektedir. Eğer bu on gün süresini geçirme durumları olur ise, öğrencilerin okul sınav notlarını idare işlemektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal