e-Okul ne zaman kapanacak? Devamsızlıklar ne zamana kadar sayılacak, haziran ayı devamsızlıkları geçerli mi?

2021-2022 eğitim öğretim yılı sonlarına doğru gelinirken öğrenciler ve veliler e-Okul sisteminden karnelerine nasıl bakacaklarını ve haziran ayı içinde yapılan devamsızlık günlerinin karneye işlenip işlenmeyeceğini merak ediyor. Peki, Haziran ayındaki devamsızlıklar karnede olacak mı? E-okul sistemine not girişi ne zaman bitiyor? Detaylar haberimizde..

24.05.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-16:28) e-Okul ne zaman kapanacak? Devamsızlıklar ne zamana kadar sayılacak, haziran ayı devamsızlıkları geçerli mi?

2021-2022 eğitim öğretim yılı 17 Haziran Cuma günü bitiyor. Öğrencilerse karne notları için merakla ne zaman sistemde olacağını araştırmaya başladı. Peki, e-okul devamsızlık günleri ne zamana kadar sisteme işleniyor?

e-Okul not girişi en son ne zaman olacak ve Haziran ayın içindeki devamsızlık yansıyacak mı?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sisteminden aileler; sınav notlarına, devamsızlıklara, projelere vb öğrenci ile ilgili bütün bilgilere bakabiliyor. Sınav notları ve karne notları e -Okul sisteminden öğrenilebilmekte. Genel olarak okullar kapanmadan kısa süre önce karne notları e-Okula giriliyor.

Çoğu öğrenci ve veli e-Okul sistemi için ne zaman kapanacak, ne zamana kadar devamsızlıklar işlenecek konularını araştırmakta. E-Okul sistemi kapanmıyor ve öğretmenler girilen bilgileri sürekli olarak güncelleyebilmekte. Öğrenci ve veli de istedikleri zaman sistem üzerinden kontrollerini sağlayabiliyor. Sistem sadece öğrenci kayıt zamanı, okulların açıklandığı tarihlerde, tercih işlem durumları olduğu zamanlarda yoğunluk olabiliyor ve erişimde sıkıntı olabiliyor.

Devamsızlık durumlarının ise haziran ayı için e-Okula girilip girilmeyeceği merak ediliyor. Öğrencilerin devamsızlık günleri karne alana kadar sisteme işlenebilir. E-okulun kapanmış olması, sisteme devamsızlık girilmemesi gibi durum söz konusu değildir.karne

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal