E-okul nakil işlemleri açıldı mı, ne zaman açılacak? 2022 e-okul nakil işlemleri tarihi belli oldu

Yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan veli ve öğrenciler e-okul nakil işlemlerinin ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, e-okul nakil işlemleri ne zaman açılacak? İşte 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı e-okul nakil işlemleri detayları...

28.06.2022-01:26 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-01:26) E-okul nakil işlemleri açıldı mı, ne zaman açılacak? 2022 e-okul nakil işlemleri tarihi belli oldu

Nakil ve geçiş başvuru işlemleri, dönemin bitmesine 3 hafta kala e-Okul sistemi üzerinden dönem ve sınıf atlama süresi dışında olacak şekilde, yıl sonu sınıf atlama işlemlerinin tamamlanmasında sonra ki ilk iş günü başlayıp, Ekim ayının sonuna dek ve 2. dönemin başlama tarihinden Şubat ayının sonuna kadar olan sürede yapılmaktadır.

Nakil ve geçiş işlemleri haftalık yapıldığı zaman her haftanın, aylık yapıldığı zamansa her ayın; ilk iş günü başlayıp son iş günü öncesinde veliler tarafından çalışma saatleri içinde öğrencinin eğitim aldığı okul müdürlüklerine dilekçe vererek ya da e-Devlet sistemi üzerinden yapılmaktadır.

 e-okul nakil işlemleri ne zaman başlıyor

Yani, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için nakil ve geçiş işlemi yapacak veliler Ekim ayının sonuna kadar işlemlerini yapabilecekler.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal