E-devlete yatan parayı nasıl öğrenebilirim? PTT yardım parası sorgulama T.C ile nasıl yapılır? e-Devlet hesabımda ne kadar para var?

Günümüzde birçok vatandaş e-devlet üzerinden yatan yardım paralarını nasıl öğrenebileceklerini merak ediyor. E-devlet hesabında biriken paraları ne kadar olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar E-devlete yatan parayı nasıl öğrenebilirim? PTT yardım parası sorgulama T.C ile nasıl yapılır? e-Devlet hesabımda ne kadar para var? sorularını araştırmaya başladı. Soruların cevapları ve birçok detay haberimizde yer almaktadır.

19.04.2022-02:00 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-02:00) E-devlete yatan parayı nasıl öğrenebilirim? PTT yardım parası sorgulama T.C ile nasıl yapılır? e-Devlet hesabımda ne kadar para var?

Günümüzde birçok vatandaş e-devlet üzerinden yatan yardım paralarını nasıl öğrenebileceklerini merak ediyor. E-devlet hesabında biriken paraları ne kadar olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşların eğer e devlet şifreleri yoksa PTT'lerden şifre alması gerekmektedir. Daha sonra aldıkları şifreler ile e-devlet sitesine girerek hesaplarında ne kadar para olduğunu öğrenebilir. E-devlet üzerinden "SGK Hizmet Dökümü" sayfasına giriş yapılarak sigortanızın yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne girerek de pandemi döneminde verilen 1100 TL sosyal yardım parasını alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz. Bireysel emeklilik hesap bakiyenizi sorgulamak için ise e-devlet üzerinden "takasbank" sayfasına girip en üstte açılan sekmeye tıklayarak sistemde birikiş paranızın olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

E-Devlet hesabında ne kadar para olduğunu nasıl öğrenebilirim?

E-Devlet hesabında ne kadar para olduğunu öğrenebilmek için ilk önce e-devlet sitesine giriş yaparak "Mevduat-Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" sayfasına giriş yaparak hesabınızda para olup olmadığını öğrenilebilir.

Pandemi yardım başvurusu nasıl alınır

Pandemi yardım başvurusu nasıl alınır?

Pandemi destek başvuruları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından yapılmaktadır. Başvurusu onaylanan kişilere PTT üzerinden paraları verilmektedir. Pnademi yardım parasının PTT'ye yatıp yatmadığını öğrenmek için 444 1 788 numaralı PTT çağrı merkezini arayıp bilgi alabilirsiniz. Sosyal yardım paraları banka hesabı olan kişilerin hesap numaralarına aktarılırken banka hesabı olmayan kişilere ise PTT üzerinden verilecektir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal