Düzce’de meydana gelen 6.0 büyüklüğü sonrası 3 ilde eğitime ara verildi

Düzce’de meydana gelen 6.0 şiddetindeki deprem sonrasında Valilikten açıklama geldi. Başta Düzce olmak üzere 3 ilde eğitime ara verildi. İşte detaylar…

23.11.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 23.11.2022-10:34)

Düzce’de meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 6.0 büyüklüğünde ki deprem sonrasında Valilikten açıklama geldi. Bolu ve Düzce'de de eğitime ara verildi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6.0 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.

3 ilde eğitime ara verildi

Deprem sonrasında Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan yapılan açıklamada, "Deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verilmiştir" dedi. Kaldırım yaptığı açıklamanın detayında, "Değerli hemşerilerimiz, Düzce'de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun" dedi.

Bolu'da da eğitime ara verildi

Bolu'da da şiddetli hissedilen deprem sonrasında Bolu Valisi Erkan Kılıç, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından kentte 20 kişinin yaralandığını bildirdi. Kılıç, "Vatandaşlarımızın bazıları dışarıya çıkmış. Çok şükür herhangi bir can kaybı yok. Bir kişi 3'üncü kattan atlama neticesinde yaralandı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor, hayati tehlikesi yok. Onun dışında ufak tefek panikle beraber 20 vatandaşımız yaralandı." diye konuştu.

Düzce'de eğitime ara verildi

Düzce Gölyaka’da meydana gelen deprem sonrasında eğitime ara verildiğini açıklayan Düzce Valisi Cevdet Atay, "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir." dedi.

Zonguldak'ta eğitime ara verildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merkez üssü Düzce Gölyaka olan deprem sonrasında eğitime ara verildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal