Düzce'de Karantina Yurdundaki Genç Kıza Doğum Günü Sürprizi

Romanya'dan Türkiye'ye getirilen ve coronavirüs tedbirleri kapsamında Düzece'de karantinaya alınan 23 yaşındaki Ece Nur Gündüz'e doğum günü kutlaması yapıldı. Genç kız bu sürpriz karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

05.05.2020-13:49 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-14:05)

Coronavirüs tedbirleri kapsamında Romanya'dan Türkiye'ye getirilen ve Düzce Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci Yurdu’nda karantinaya alınan 23 yaşındaki Ece Nur Gündüz için, karantinadaki son gününde doğum günü sürprizi yapıldı. Karantinanın son gününde çifte mutluluk yaşayan genç kız mutluluğunu gizleyemedi.

Sürprizi hazırlayan AFAD ekipleri, Gündüz'ün odasının önüne gelerek pastanın mumlarını yaktı ve odanın kapısını çaldı. Kapıya açan Gündüz hazırlanan sürpriz karşısında şaşkınlık yaşarken, daha sonra gözyaşlarını tutamadı.

Kemancının çaldığı şarkı ile birlikte mumları üfleyen Ece Nur Gündüz unutulmaz bir doğum günü yaşadı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan genç kız, "Hiç beklemediğim bir şeydi. Çok mutlu oldum. Bunu asla unutmayacağım. Benim için unutulmaz bir doğum günü oldu." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal