Düzce'de kadın polis ekipleri, kadın sürücülerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı!

Düzce’de kadın polis memurları, yoldan geçen araçları durdurarak kadın sürücülerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kendilerini çeviren polis ekiplerini gören bazı vatandaşlar ise cezai işlem uygulayacaklarını düşünerek endişe duyduklarını dile getirdi.

08.03.2022-17:47 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-17:47)

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile kadın sürücülere trafik denetimi gerçekleştirdi. 

Trafik kontrolüne çıkan polis memurları, yoldan geçen araçları durdurarak kadın sürücülerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kendilerini çeviren polis ekiplerini gören bazı vatandaşlar ise cezai işlem uygulayacaklarını düşünerek endişe duydu.

Düzce'de trafik polisi

Polis memurları kadın sürücülere çiçek hediye etti

Trafik ekiplerinin bulunduğu güzergahtan geçen kadın sürücüler, tek tek uygulamaya alındı. Kadın polis ekipleri, kasın sürücülerin kadınlar gününü kutlayarak çiçek hediye etti. 

Çevirme nedeni ile cezai işlem uygulanacağını zanneden bazı kadın sürücüler durumdan endişe duyduklarını dile getirirken, kadınlar günü dolasıyla kendilerine takdim edilen çiçekler için polis ekiplerine teşekkürlerini iletti. Kadın sürücüler ise görevini hakkıyla yerine getiren kadın polis memurlarının da kadınlar gününü kutladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal