Düzce'de 74 Yaşındaki Adam Coronavirüsü Yendi

Yeni tip coronavirüs nedeniyle tedavi gören yaşlı adam iyileşerek sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu edildi.

20.04.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-17:01)

Yeni tip coronavirüs nedeniyle tedavi gören yaşlı adam iyileşerek sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu edildi.

Düzce'de ikamet eden 74 yaşındaki Bayram Kısakol rahatsızlıkları nedeniyle Atatürk Devlet Hastanesine gitti. Kendisine yapılan coronavirüs testinin pozitif sonuç vermesinin ardından hastanede Covid-19 tedavisi görmeye başladı.

YAŞLI ADAM CORONAVİRÜSÜ YENDİ

Kısakol, buradaki 11 günlük coronavirüs tedavisi sonrası virüsü atlatarak sağlık personelinin alkışları arasında taburcu edildi.

Sağlık personeline teşekkür eden Bayram Kısakol, ''Çok iyiyim. Başka bir sıkıntım yok. Bana bir kırıklık geldi, ondan geldim hastaneye. Şimdi tahlillerim temiz geldi. İyiyim Allah’a çok şükür. Allah devletimize, doktorlarımıza, hemşirelerimize zeval vermesin. Halkımıza hizmet ediyorlar. Çok sağ olun" şeklinde konuştu.

"BÜTÜN SIKINTILARI GEÇTİ, EVİNE GÖNDERİYORUZ"

Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Başkan Yardımcısı Dr. Elif Yılmaz ise ''Hastamız 74 yaşında, 11 gündür coronavirüs nedeniyle hastanemizde misafir ediyorduk. Bugün hastalık bulguları tamamen düzeldi. Bütün sıkıntıları geçti, evine gönderiyoruz. 14 gün boyunca da hastamız evinde takip edilecek. Bu bizim için güzel bir durum, ileri yaştaki hastalarımızın da iyileştiğini görüyoruz. İyi ve etkili tedavi uyguladığımızı görüyoruz. Bugün 10 tane daha hastamızı evlerine yollayacağız. Hastanedeki takip evreleri sona erdi, evlerinde takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal