21.01.2020-12:15 (Son Güncelleme:05.10.2023-11:22)


1

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

Youtube ve Instagram fenomeni Duygu Özaslan, 17 Nisan 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı ancak Youtube'da popülerlik kazanmasının ardından son sınıfta üniversiteyi bırakma kararı aldı. İlk kanalını "itsmeduygu" ismi ile açtı ancak profesyonelleştikten sonra kanalına kendi ismini verdi.



2

DUYGU ÖZASLAN KAÇ YAŞINDA?

DUYGU ÖZASLAN KAÇ YAŞINDA?

17 Nisan 1991 doğumlu olan başarılı fenomen 30 yaşındadır. Aslen İstanbullu olan güzel YouTuber 1.66 metre boyunda ve 48 kilodur. Duygu Özaslan'ın 1.45 milyon abonesi bulunmaktadır. Duygu Özaslan'ın sahanda yumurtayı Türkçesini unutarak "sunny side up" şeklinde tanımlaması dikkatleri üzerine çekmiştir.



3



4

Video hobisini meslek haline getiren Duygu Özaslan 2014 senesinde verdiği bir röportajda kendisini şu ifadeler ile anlatmıştı:



5

"İstanbul Üniversitesi’nde İspanyol Dili ve Edebiyatı okuyorum. Tamamen hobi olarak başladım bu işe. İlk başta ayda bir video yüklüyordum. Yabancı güzellik vlogger’larını izlemeyi çok seviyordum. Ben de öyle bir şey yapmak istiyordum, amacım tamamen sevdiğim şeyleri paylaşmaktı. Arkadaşlarım bana makyaj, kozmetik konularını çok soruyordu, “Nereden alayım, hangisi iyi” diye... “Bir kanal açsana” dediler bana ve ben de başladım. Ben açtığımda Türkiye’de çok vlogger yoktu. Sonra Youtube'la partner oldum. Para kazanıldığını bile bilmiyordum ilk başta... Şimdi reklamlar üzerinden gelir elde ediyorum. İzlenme sayısı artan kanallarla iletişime geçip partner oluyoruz..."



6

DUYGU ÖZASLAN’DAN İDDİALI POZLARI

DUYGU ÖZASLAN’DAN İDDİALI POZLARI

Sosyal medya fenomeni olan duygu Özaslan paylaştığı fotoğraf ile sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ünlü fenomen Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin basının sık sık gündemine gelen güzel fenomen Duygu Özaslan, 2 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı külotlu pantolon fotoğrafıyla sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr