Duygu Köseoğlu Eski Sevgilisi Onur Turgut’tan Şikayetçi Oldu

Sosyal medya fenomeni Duygu Köseoğlu, menajeri ve erkek arkadaşı olan Onur Turgut tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek mahkemeye başvurdu.

19.08.2020-17:20 - (Son Güncelleme: 19.08.2020-17:19) Duygu Köseoğlu Eski Sevgilisi Onur Turgut’tan Şikayetçi Oldu

YouTube’da yayınladığı videolarla adını geniş kitlelere duyuran Duygu Köseoğlu, 3 yıldır menajeri ve erkek arkadaşı olan Onur Turgut tarafından fiziki, psikolojik ve cinsel şiddet gördüğünü iddia etti.

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre; Onur Turgut'un kendisine yaklaşmaması için Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulunan Duygu Köseoğlu, sunduğu dilekçede yaşadıklarını şöyle anlattı: ‘Onur Turgut menajerliğimi yaparken duygusal ilişki yaşamaya başladık. Yaklaşık 3 yıldır aramızda hem iş hem de özel ilişki vardır. Bugüne kadarda benim evime de birlikte ikamet ettik. Onur Turgut ilişkimizin başlamasından itibaren bana yönelik fiziki, psikolojik, ve cinsel şiddet uyguladı. Onur Turgut'un ailemi rahatsız etmesi ve başka kadınlarla olan ilişkileri nedeniyle defalarca kez ilişkiyi sonlandırmak istedim ancak tehdit ve baskılara maruz kaldım’

6 AY UZAKLAŞTIRMA

Duygu Köseoğlu, Onur Turgut’un, iletişim araçlarıyla kendisini rahatsız etmemesini ve konutuna yaklaşmamasını talep etti. Köseoğlu’nun talebinin ardından Aile Mahkemesi, Onur Turgut 6 ay uzaklaştırma verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal