Duygu Delen'in Cinayetiyle Alakalı Tutuklanan Zanlı Hakkında Yeni Soruşturma

Gaziantep'te, bir apartmanın dördüncü katından düşerek yaşamını yitiren Duygu Delen'in ölümüyle ilgili 'kasten öldürme' ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla tutuklanan şüpheli ile ilgili 'uyuşturucu kullanmak' kabahatinden de soruşturma başlatıldı.

28.08.2020-12:33 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-12:15) Duygu Delen'in Cinayetiyle Alakalı Tutuklanan Zanlı Hakkında Yeni Soruşturma

Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde beş katlı apartmanın dördüncü katından 13 Ağustos tarihinde düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in ölümüyle ilgili soruşturmaya Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle devam ediliyor.

Bu çerçevede, sanık Mehmet K'den alınan idrar testinde Gaziantep Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığınca yapılan tetkik sonucunda uyuşturucu bulunması üzerine savcılık harekete geçti.

Yapılan suç duyurusu neticesi sanık ile ilgili 'uyuşturucu kullanmak' kabahatinde de başka bir soruşturma açıldı.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te 13 Ağustos tarihinde Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde beş katlı apartmanın dördüncü katından bir şahsın düştüğü ihbarı üzerine olay mevkiine sağlık ve emniyet güçleri sevk edilmiş, yapılan tetkik sonucunda, yaşamını yitiren şahsın 17 yaşındaki Duygu Delen olduğu tespit edilmişti.

Evde olan Mehmet K. (20) yakalamıştı. Adliyeye sevk edilen sanık, 'kasten öldürme' ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla tutuklanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal