Duy Beni yeni bölüm ne zaman? Duy Beni 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Duy Beni yeni bölüm fragmanı yayında

Birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi her hafta heyecanla bekleniyor. Farklı senaryosuyla izleyicilerin dikkatini Duy Beni dizisinin yeni bölümünü ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. 3. bölümüyle ekrana gelecek olan Duy Beni dizi yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

20.07.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-09:56) Duy Beni yeni bölüm ne zaman? Duy Beni 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Duy Beni yeni bölüm fragmanı yayında

Star TV'de izleyici karşısında Duy Beni dizisi Perşembe günleri ekrana geliyor. İlk 2 bölümü ile izleyici karşısına çıkan Duy Beni  dizisinin  3 bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından merak edilen yapım  yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Duy Beni  dizisi hakkında merak edilenler… 

Duy Beni dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de Perşembe günleri saat 20.00’de yayınlanan Duy Beni  dizisi 3 bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 3. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. 

Duy Beni 3. Bölüm Fragmanı

Duy Beni dizisi son bölümünde neler oldu? 

Ekim maskeyi Kanat’ın dolabında bulur bulmaz Selçuk'a giderek Leyla'ya çarpanı Kanat olduğunu söyler. Selçuk Kanat’ı sorgularken hem Aziz hem de babası Rıza ile karşı karşıya gelir. Aile içerisinde olan gerginlik olaydan sonra iyice artar.

Kanat Ekim'in gerçeği ortaya çıkarmaması için Bekir'le gözdağı vermektedir. Ayşe için işler iyi gitmezken babasının verdiği ceza da onu zor durumda bırakacaktır. Gün geçtikçe Melisa ve Ekim arasındaki gerginlik de gitgide üst seviyeye çıkacaktır. 

Kanıt’ın Ekim’e yaklaşması durumuna sinirlenen Melisa Ekim’e olayın dışında bırakmak için farklı farklı oyunlar oynamaktadır. Ekim Kanat ile hiç istemediği çirkin bir oyun içerisinde yer alırken okuldakiler de Ekim ile Bekir'e çok ağır cezalar vermeye kalkar. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal