10.01.2024-14:26 (Son Güncelleme:10.01.2024-14:26)


1

Duy Beni dizisindeki performansıyla büyük bir hayran kitlesi kazanan Rabia Soytürk, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.



2

Tayland tatiline çıkan genç oyuncu, paylaştığı son pozlarla ağızları açık bıraktı. Bir fille çekildiği fotoğrafları paylaşan güzel oyuncu, sosyal medyayı salladı.



3

Duy Beni dizisindeki ''Ekim'' karakterini canlandırmasıyla hafızalara kazınan ve büyük beğeni toplayan Rabia Soytürk, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.



4

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisiyle ekranlarda bulunan genç oyuncu tatil için Tayland'ı tercih etti. Bikinili pozlarıyla fit fiziğini gözler önüne seren güzel oyuncu, bir fille verdiği pozlarla sosyal medyanın diline düştü.



5

Ünlü oyuncu, fil ile fazlasıyla iyi anlaşarak oldukça yakın pozlar verdi. Hızını alamayan güzel oyuncu, filin burnuna oturdu ve bolca öpüp kokladı.



6

Ünlü oyuncu görenleri kıskandıran bu anları ''En güzel günümdü'' notuyla paylaştı.



7

Sosyal medyada ünlü oyuncuya "Çok güzel fotoğraflar", "Enerjin çok güzel", "Ya filin ütüne nasıl çıktın?" yorumları alan güzel oyuncuya binlerce de beğeni yağdı. Soytürk daha önce “Kötü yorumlara bakıyorum, içimden cevap veriyorum. Evet, onlar saygısızlık yapıyorken benim yapmamam gerekiyor. Onlar düşüncelerini apaçık yüzüme vurabiliyorken ben onlara cevap verebileceğim bir iş yapmıyorum. Hem bu durumu hem de insanları oldukları gibi kabul ettim. O yüzden beni çok yıpratmıyor. Ben ve benim gibi tanınan insanların en çok üzüldüğü konu eminim ki aileleri. Ailemiz var, biz bir şeylere tahammül edebiliyoruz ama onlar kabullenemiyorlar. Annem daha çok üzülüyor ve bu da beni üzüyor, onun dışında sorun olmuyor" sözlerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr