Duy Beni 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Duy Beni yen bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Duy Beni 4. bölümde neler olacak?

Her hafta Perşembe günü STAR TV ekranlarında yer alan Duy Beni dizisi 3. bölümü ile bu hafta izleyici karşısına geçti. Nefeslerin tutularak izlendiği son bölüm heyecanın yüksek olduğu yerde bitti. Bunun üzerine izleyiciler Duy Beni 4. bölüm ne zaman, fragmanı yayınlandı mı? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, Duy Beni 4. bölüm fragmanı haberimizde

22.07.2022-08:09 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-08:09) Duy Beni 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Duy Beni yen bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Duy Beni 4. bölümde neler olacak?

Duy Beni dizisinin yapımını Süreç Film ele alıp yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı yer almaktadır. Aynı zamanda senaryosunu kaleme alan isim ise Makbule Kosif oldu. İlk bölümü 7 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan Duy Beni dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu internet üzerinde sıkça araştırılmaktadır. Duy Beni 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Duy Beni 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

21 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan 3. bölümün hemen ardından izleyicilerle yeni bölü fragmanı paylaşıldı. 

Duy Beni 4. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.startv.com.tr/dizi/duy-beni/fragmanlar/4-bolum-fragman adres üzerinden ulaşabilir. 

Duy Beni 4. bölüm fragmanı

Duy Beni konusu nedir? 

Yaz dizilerinde sıkça görülenin yanı sıra aşk hikayesinin yerine gençlik odaklı konular ele alınmaktadır. Ekim'in yaşadığı talihsiz bir olayla başlayacak. Ekim'in okula gittiği sırada en yakın arkadaşı Meltem'e bir araç çarpar ve kaçar. Kaza sonrası Meltem'in belden aşağısı felç kalır. Mahalleli kaçan aracın peşine düşerken, takip sonucunda aracın karanlık sırları olan bir koleje girdiği görülür.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal